Vælg en side

Om VINIA Media

Hvornår har du sidst handlet med en virksomhed, som du ikke havde kendskab til på forhånd? Formentlig er det sket meget sjældent.

Dette er grunden til at vi gør hvad vi gør. Vi laver visuelt content for, at dine kunder skal lære dig at kende. Din virksomhed skal have en personlighed, før folk kommer til dig.

Hvorfor skal du så handle med os? Lad os drikke en kop kaffe, så du kan lære os at kende.

TEAMET

Oliver Rosendal

Stifter og fotograf

Oliver er stifter af VINIA Media og arbejder på fuld tryk med projektledelse, idégenerering, marketing-strategi og filmproduktion. Han har ansvaret for at komme op med nye innovative ideer og sørge for at de bliver en realitet.

Morten Jensen

Fotograf

Morten er både en dygtig fotograf rent teknisk, men ikke mindst en fremragende story teller. Han formår altid at finde kreative og interessante perspektiver igennem kameraoptikken.

Under forberedelserne til en optagelse, er Morten også skarp til at planlægge alle de tekniske detaljer, så alt forløber problemfrit.

Mikkel Swartz

Produktions- og fotografassistent

Mikkels spidskompetence er hans store overblik og evne, til at få al logistik på et filmset til at spille sammen. Mikkel er inde over alle dele af produktionen, og sørger for at alt taler samme sprog – lige fra det kamera-tekniske til manuskriptskrivning og produktionsplanlægning.

Jacob Utzon

Klipper og manuskriptforfatter

Jacob er en hærdet filmklipper og sørger for, at ikke en eneste frame i din film er overflødig. Med sit skarpe øje for, hvad der virker for at få dit budskab ud, sikrer han, at hver produktion er trimmet til.

Når Jacob ikke arbejder på et af vores projekter, får han tiden til at gå med at klippe de nyeste udsendelser hos Danmarks Radio.