Vælg en side

Om VINIA Media

Hvert projekt for os er et hjertebarn. Vi går til opgaven med passion, ekspertise og enorme mængder nytænkning. Al det skal vise din virksomhed fra sin bedste side.
Vi gør det igennem filmproduktion, live streaming og fotografering. Vi udvikler kreative koncepter og følger op på resultaterne.
Vi gør det fordi vi er trætte af larmende reklamer uden hjerte, stil og personlighed. Og fordi det genererer salg, effektiv rekruttering og personlige brands.

Hvornår har du sidst handlet med en virksomhed, som du ikke havde kendskab til på forhånd? Ikke lige for nylig vel?
Derfor gør vi hvad vi gør. Vi skaber visuelt content for, at dine kunder skal lære dig at kende.

Oliver Rosendal

Stifter og fotograf

Oliver er stifter af VINIA Media. For ham er hvert projekt et hjertebarn. I hvert projekt, hver kampagne, hvert brand som Oliver udvikler, er der tænkt over resultatets rækkevidde og indflydelse. Han har ansvaret for at dit filmcontent er af højeste kvalitet og kan skabe mening og resultater for din virksomhed.

Daniel Silva

Fotograf og klipper

Daniel brænder for at fortælle historier. Han har allerede været det meste af verden rundt, for at finde de mest interessante historier, som endnu ikke er blevet vist igennem en film. Han er altid en fornøjelse at have på et filmsæt, og han leverer fantastisk flotte billeder hver gang.

Daniel er derudover tilflytter fra Portugal, og hans danske er allerede godt undervejs.

Casper Kjeldsen

Klipper og konceptudvikler

Caspers fokus og passion er produkt. Hvordan kan samtlige optagelser fra en skydning skabe en sammenhængende, dynamisk og visuel tiltrækkende fortælling? Det sørger Casper for. Med en baggrund i fiktionsproduktion er Casper en historiefortæller. Helt igennem. Historien skal fortælles så stærkt som muligt med de bedste klip og udtryk. Det er det vigtigste for Casper.

Vil du vide mere om os?

På Studentum.dk kan du læse mere om, hvad der driver menneskerne bag VINIA Media.