Om os

Hjem  >  Om Os

We make brands personal

Vi laver visuel indholdsmarkedsføring. Vi producerer engagerende videoer, livestreaming og fotografering. Vi udvikler kreative koncepter og følger op på resultaterne.

Vi gør det, fordi det skaber salg og målbar værdi for de virksomheder, vi arbejder med. Og fordi det skaber brands, der er værd at arbejde for. Virksomheden blev stiftet i 2016. Siden da vi produceret over 1000 videoer til sociale medier, web og kampagner til biograf og TV. 

Vi tror på storytelling, og vi sigter altid efter at skabe værdi for modtageren frem for at irritere med reklamer. Vi har arbejdet med mange forskellige industrier og elsker at brainstorme over nye idéer og udvikle innovativt indhold.

Har du et projekt i tankerne? Vi er altid klar til en udfordring.

Er du interesseret i en iværksætterhistorie om, hvordan VINIA Media blev stiftet? Studentum har skrevet en artikel om netop dette. Klik på knappen og læs med:

 

Oliver Rosendal

Stifter & Filmfotograf

Oliver er stifter af VINIA Media, og for ham er hvert projekt et hjertebarn. Som en del af konceptudviklingen bag alle vores produktioner sikrer han, at strategien bag hver kampagne er gennemtænkt. Han har ansvaret for, at jeres filmcontent er af højeste kvalitet og kan skabe mening og resultater for virksomheden. Han kan desuden ofte findes bag kameraet, da han er én af vores dygtige fotografer.

Camilla Aleksandra

Projektleder & Konceptudvikler

Camilla har et skarpt overblik og sikrer, at der er styr på alle de små detaljer op til en optagelse. Dertil er hun en dygtig konceptudvikler, og er med til at udvikle de kreative tanker bag vores kampagner. Hun har en baggrund inden for design og styling og har derfor også en høj standard for æstetik inden for alt, hvad hun arbejder med.

Rasmus Østersø

Klipper & Motion Designer

Rasmus har en særlig evne til at udvikle kreative koncepter uden de bliver cliché. Selv med et sparsomt brief, så formår han at komme med et interessant twist på alle projekter og han er derfor guld værd til enhver konceptudvikling. Dertil er han både en habil filmklipper, colorgrader og motion designer, og har derfor en stor rolle i at få vores optagelser til at skinne i det færdige produkt.

Mathias Vilhelmsen

Filmfotograf & Klipper 

Mathias er en garvet filmfotograf og klipper. Han er altid leveringsdygtig på utroligt flotte skud, godt humør og platte jokes. Han er en kæmpe grej-nørd og ved alt om, hvad der rør sig inden for det nyeste tech. Med en stor passion inden for postproduktion og colorgrading er Mathias med til at sikre, at kvaliteten på vores produktioner er i top.

Julie Arvé Borch

Projektleder & Konceptudvikler

Sebastian Møller Christiansen

Filmfotograf & Klipper

Oliver Høeg Nygaard Pedersen

Klipper & Motion Designer

Thilde Spanning

Content Manager & Projektleder