3Byggetilbud 2 compressed

“Vi har en god succeshistorie med en af sælgerne, der delte en opdatering på LinkedIn med en af videoerne. 15 minutter efter blev han kontaktet af et større byggefirma, der havde set hans update. Samme dag skrev de under på en aftale til 75.000 kroner. “ 

Johnny Krogsgaard, Partner

Hvordan planlægger man en succesfuld B2B-kampagne? Og hvordan retter man sin markedsføring mod håndværkere på de sociale medier? 

Den udfordring stod vi overfor, da vi udviklede konceptet bag en markedsføringskampagne for 3byggetilbud.dk. Siden 2000 har 3byggetilbud.dk formidlet byggeopgaver til håndværkere i hele landet. 

3Byggetilbud Case Gif

Virksomheden har en kæmpe brugerbase blandt de danske husstande, som hvert år indsender byggeprojekter for flere milliarder kroner. Med en hurtigt voksende efterspørgsel havde 3byggetilbud.dk derfor brug for langt flere tilknyttede håndværkere. På baggrund af dette udviklede vi en filmkampagne, som skulle vise det stærke netværk, man som håndværker kan blive en del af hos 3byggetilbud.dk

Kampagnen var bygget op omkring en klassisk salgstragt, hvor filmene var indlagt tragtens top, midte og bund. 

Den bestod af 6 film, som hver blev
versioneret til forskellige platforme. Inklusive versioneringer afleverede vi 12 film.
Resultaterne bag kampagnen var til at føle på. Efter to måneder havde kampagnen opnået følgende:
Videovisninger: 727.926
Klik: 11.824
Leads: 196
Direkte omsætning: +1.000.000 på førstegangssalget fra nye kunder

Se filmene herunder:

3Byggetilbud

Skal vi ringe dig op?

Kontakt

Holbergsgade 26, 2. tv.
1057 København
Tlf.: +45 4058 9939
Mail: kontakt@vinia.dk

Udlejning

Vi udlejer kamera, lyd- og lysudstyr til filmproduktion. Herunder også teleprompter og objektiver. Kontakt os for at høre nærmere.