fbpx

Kreativ brandudvikling

Ønsker du at etablere et kreativt strategisk fundament for din virksomhed? Ved at identificere din unikke brandessens og udvikle en strategi til at understøtte det, kan vi hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne, oprette forbindelse til dit publikum og maksimere din marketingindsats.

Udfyld formularen og du høre fra vores team inden længe!

Du kan også scrolle videre og blive klogere på mulighederne herunder.

Virksomheder vi arbejder med

Om os

VINIA Media er et kreativt bureau bosat i København. Vi hjælper virksomheder med at nå deres målgruppe igennem kreative koncepter baseret på indsigter, formidlet gennem video, livestreaming og fotografering.

Formattet skræddersyes til jer

En kreativ brandstrategi har til formål at skabe et stærkt fundament for dit brand. Hos VINIA Media mener vi, at alle brandhandlinger skal pege i samme retning, og sigtepunktet er brandets DNA.

Hos VINIA Media har vi en klar process for udviklingen af din virksomheds brand audit:

  • Brand Essence: Vi arbejder sammen med dig for at identificere kerneværdierne og formålet med dit brand og hjælpe dig med at fastslå, hvad der gør dig unik og adskiller dig fra konkurrenterne.
  • Brandets handlinger: Vi analyserer dine nuværende brandhandlinger, herunder dine meddelelser, visuelle identitet og kundeinteraktioner, for at sikre, at de stemmer overens med dit brands essens og understøtter din overordnede brandstrategi.
  • Brand-DNA: Vi dykker dybt ned i dit brands historie, personlighed og kundeopfattelse for at udvikle en omfattende forståelse af dit brandDNA. 
  • Implementering: Vi arbejder sammen med dig om at udvikle en detaljeret implementeringsplan, der skitserer, hvordan du vil bringe din brandstrategi til live tværs af alle kanaler og berøringspunkter. 
 
Resultatet er en kreativ strategi, der resonerer med din målgruppe og hjælper dig med at dine forretningsmål. Ved at skabe et strategisk fundament for dit brand hjælper vi dig med at etablere en klar retning for alle brandhandlinger, der understøtter din overordnede brandstrategi og skaber succes for din virksomhed.
 

Det siger vores kunder

“Det har været og er fortsat en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med VINIA Media. CEO, Oliver Rosendal og hans enormt imødekommende, konstruktive, løsningsorienterede, flittige, servicemindede samt ikke mindst socialt intelligente og fagligt stærke hold både leverer og imponerer gang på gang”
Keyvan Thomsen Bamdej, Head of pr & communications, Techbbq
“Jeg var en lidt besværlig kunde med mange forventninger, krav og inputs. Den måde VINIA media håndterede det å, guidede os og ikke altid sagde ja til alt hvad vi ønskede os, betød at vi fik et resultat der var over forventningen. Jeg var meget tilfreds med dem under hele forløbet og projektet, og jeg kan varmt anbefale virksomheden og deres team”
Tomas Zhang Mathiesen, Adm. direktør ejendom.com

Hvorfor du bør gå i dybden med din kreative strategi.

Et brand er meget mere end bare et logo eller et navn. Det er essensen af din virksomhed en kombination af dine værdier, personlighed og unikke salgsforslag. Det er den måde, kunderne opfatter og husker din virksomhed .  

3 grunde til, hvorfor du bør overveje at gå i dybden med din virksomheds kreative strategi.

  • Maksimer din marketingindsats: En brandrevision sikrer, at alle brandhandlinger, fra dit budskab til din visuelle identitet, understøtter din overordnede brandstrategi. Dette maksimerer effektiviteten af din marketingindsats og hjælper dig med at dine forretningsmål.
  • Skil dig ud fra konkurrenterne: Ved at identificere din unikke brandessens og udvikle en strategi, der understøtter den, kan du differentiere dig fra konkurrenterne og etablere en stærk brandtilstedeværelse i din branche. 
  • Opret forbindelse til dit publikum: En stærk brandidentitet hjælper dig med at skabe en dybere forbindelse med din målgruppe, hvilket fører til øget engagement, loyalitet og i sidste ende salg.

Se mere af vores arbejde her

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde.

Udfyld formularen og du høre fra os inden længe!