fbpx

Kreativ brandudvikling

Ønsker du at etablere et kreativt strategisk fundament for din virksomhed? Ved at identificere din virksomheds unikke indsigter og udvikle en strategi til at understøtte dem, kan vi hjælpe dig til at skille dig ud fra dine konkurrenter, skabe et forhold til din målgruppe og maksimere din marketingindsats.

Udfyld formularen, og du vil høre fra vores team inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.

Virksomheder vi arbejder med

Om os

VINIA Media er et kreativt bureau bosat i København. Vi hjælper virksomheder med at nå deres målgruppe igennem kreative koncepter baseret på indsigter, formidlet gennem video, livestreaming og fotografering.

Vi skaber et stærkt fundament for dit brand.

Vi mener, at alle brandhandlinger skal pege i samme retning, og sigtepunktet er brandets DNA. Dit brand audit vil derfor være baseret på en analyse af din virksomhed, jeres kunder og jeres produkter. Vores mål er at gøre resultatet så anvendeligt og ligetil som muligt, så du fremadrettet kan basere din kommunikation på det endelige resultat
Play Video

Vores projekt med Ofir.dk

I september 2022 lancerede Ofir.dk et nyt reklameunivers bygget på observationer, overført til indsigter og efterfølgende konverteret til det kreative koncept som i dag udgør Ofir-indsatsen. 

Vi vurderede, at man skulle se minimum 30 sekunder af reklamen før, at det gav værdi for Ofir.dk. Det gjorde over 150.000 danskere!

Men det fedeste var selvfølgelig de +40.000 danskere, som så alle 98 sekunder!

“Det har været og er fortsat en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med VINIA Media. CEO, Oliver Rosendal og hans enormt imødekommende, konstruktive, løsningsorienterede, flittige, servicemindede samt ikke mindst socialt intelligente og fagligt stærke hold både leverer og imponerer gang på gang”
Keyvan Thomsen Bamdej, Head of pr & communications, Techbbq
“Jeg var en lidt besværlig kunde med mange forventninger, krav og inputs. Den måde VINIA media håndterede det på, guidede os og ikke altid sagde ja til alt hvad vi ønskede os, betød at vi fik et resultat der var over forventningen. Jeg var meget tilfreds med dem under hele forløbet og projektet, og jeg kan varmt anbefale virksomheden og deres team”
Tomas Zhang Mathiesen, Adm. direktør ejendom.com

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.