fbpx

Videoproduktion

Ønsker du at nå ud til din målgruppe med videoproduktion? Hos VINIA Media forstår vi vigtigheden af at skabe engagerende videoer i høj kvalitet, der effektivt repræsenterer dit brand og budskab. 

Udfyld formularen, og du vil høre fra vores team inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.

Virksomheder vi arbejder med

Om os

VINIA Media er et kreativt bureau bosat i København. Vi hjælper virksomheder med at nå deres målgruppe igennem kreative koncepter baseret på indsigter, formidlet gennem video, livestreaming og fotografering.

Videoproduktion i alle former

Hos VINIA Media tilbyder vi en bred vifte af videoproduktioner. Som et fuldt in-house produktionshus har vi et hold, der er klar til at rådgive og hjælpe med alt fra ideudvikling til planlægning og eksekvering af projektet, uanset hvilket projekt det drejer sig om.

“Det har været og er fortsat en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med VINIA Media. CEO, Oliver Rosendal og hans enormt imødekommende, konstruktive, løsningsorienterede, flittige, servicemindede samt ikke mindst socialt intelligente og fagligt stærke hold både leverer og imponerer gang på gang”
Keyvan Thomsen Bamdej, Head of pr & communications, Techbbq
“Jeg var en lidt besværlig kunde med mange forventninger, krav og inputs. Den måde VINIA media håndterede det på, guidede os og ikke altid sagde ja til alt hvad vi ønskede os, betød at vi fik et resultat der var over forventningen. Jeg var meget tilfreds med dem under hele forløbet og projektet, og jeg kan varmt anbefale virksomheden og deres team”
Tomas Zhang Mathiesen, Adm. direktør ejendom.com

Læs om vores produktion for 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk sparkede 2023 i gang med en stor markedsføringskampagne på både TV, radio og online. Vores mål var at fremhæve 3byggetilbud.dk som det ultimative valg for en fantastisk håndværkeroplevelse.

Kampagnen blev markedsført på blandt andet TV2, Discovery og TV3s kanaler, NOVA, The Voice og Radio 100 og var 3byggetilbuds første kampagne i de 23 år virksomheden har eksisteret.

Play Video

Kreativ konceptudvikling

En succesfuld videoproduktion starter med et solidt koncept. Derfor tilbyder vi kreativ konceptudvikling som en del af vores videoproduktionstjenester. Vores team af erfarne konceptudviklere og projektledere arbejder sammen om at skabe et koncept, der ikke kun fortæller din historie, men også fanger din målgruppes opmærksomhed.

Vi forstår, at hvert brand har unikke behov, så vi tilpasser hvert koncept til dine specifikke krav. Uanset om du har brug for et koncept til en brand video, en reklame eller en social mediekampagne, har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med at skabe en video, der repræsenterer dit brand.

Se eksempler på produktioner.

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.