fbpx

Read in English

Videoproduktion

Ønsker du at nå ud til din målgruppe med videoproduktion? Hos VINIA Media forstår vi vigtigheden af at skabe engagerende videoer i høj kvalitet, der effektivt repræsenterer dit brand og budskab. 

Udfyld formularen og du høre fra vores team inden længe!

Du kan også scrolle videre og blive klogere på mulighederne herunder.

Virksomheder vi arbejder med

Om os

VINIA Media er et kreativt bureau bosat i København. Vi hjælper virksomheder med at nå deres målgruppe igennem kreative koncepter baseret på indsigter, formidlet gennem video, livestreaming og fotografering.

Formattet skræddersyes til jer

Vi guider dig til valg af rette videoformat for dit projekt og som formår at kommunikerer dit specifikke budskab til din målgruppe.

Hos VINIA Media tilbyder vi en bred vifte af videoproduktioner: 

  • Brandvideoer: Brandvideoer er en vigtig del af enhver virksomheds markedsføring. De er skabt med det formål at fremhæve virksomhedens brand, værdier og identitet. Brandvideoer kan præsenteres som reklamer, salgsfremmende videoer eller virksomhedskulturvideoer. Disse videoer er en effektiv måde at vise en virksomheds historie, produkter og tjenester til potentielle kunder, investorer og medarbejdere. 
  • Tvreklamer: Tv-reklamer er en anden effektiv måde at promovere dit produkt eller brand på. Reklamefilm udsendes på tv og er designet til at fange seernes opmærksomhed og overtale dem til at handle. Tv-reklamer kan måles og overvåges ved at analysere seerengagement, salgstal og andre målinger.
  • Sociale medie videoer: Sociale medie videoer er en anden populær videotype. Disse videoer er oprettet til brug på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. De kan være i form af salgsfremmende annoncer, forklaringsvideoer eller produktdemoer og er designet til at fange seernes opmærksomhed og skabe engagement.
  • Testimonial videoer: Testimonial videoer kan også være effektive til at skabe fokus på din virksomhed. Disse videoer præsenterer rigtige kunder eller klienter, der deler deres positive oplevelser med din virksomhed, et produkt eller en tjeneste. Testimonials kan være særligt effektive for virksomheder, der er stærkt afhængige af mund-til-mund markedsføring.

Kreativ konceptudvikling

Vi ved, at en gennemført video produktion starter med et gennemført koncept. Derfor tilbyder vi kreativ konceptudvikling som en del af vores videoproduktion. Vores team af erfarne konceptudviklere og projektledere arbejder sammen for at skabe et koncept, der ikke kun fortæller din historie, men også fanger din målgruppes opmærksomhed.

Vores proces starter med en dyb forståelse af din virksomheds, målgruppe og mål. Vi foretager grundig research og analyse for at identificere dine unikke salgsargumenter og nøglebudskaber, og vi bruger den information til at udvikle et koncept, der taler til din målgruppe.

Vi udvikler et manuskript og et visuel storyboard, der bringer dit koncept til live. Derefter bruger vores filmfolk deres tekniske ekspertise til at skabe en video, der lever op til konceptet og dine forventninger.

Vi forstår, at hvert brand har unikke behov, og derfor skræddersyr vi også hvert koncept, til at opfylde dine specifikke krav. Uanset om du har brug for et koncept til en virksomhedsvideo, en brand film eller en kampagne på sociale medier, har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med at skabe en video, der repræsenterer dit brand

Det siger vores kunder

“Det har været og er fortsat en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med VINIA Media. CEO, Oliver Rosendal og hans enormt imødekommende, konstruktive, løsningsorienterede, flittige, servicemindede samt ikke mindst socialt intelligente og fagligt stærke hold både leverer og imponerer gang på gang”
Keyvan Thomsen Bamdej, Head of pr & communications, Techbbq
“Jeg var en lidt besværlig kunde med mange forventninger, krav og inputs. Den måde VINIA media håndterede det å, guidede os og ikke altid sagde ja til alt hvad vi ønskede os, betød at vi fik et resultat der var over forventningen. Jeg var meget tilfreds med dem under hele forløbet og projektet, og jeg kan varmt anbefale virksomheden og deres team”
Tomas Zhang Mathiesen, Adm. direktør ejendom.com

Hvordan videoproduktion kan optimere din virksomhed.

Videoproduktion øger din virksomheds synlighed, forbedre kundeengagementet og øger salg. 

3 grunde til, hvorfor du bør gøre brug af videoindhold til at optimere din virksomhed:

  • Øger engagementet for brandet: Videoindhold som værktøj til at engagerer kunder driver trafik til dit websted. Ifølge HubSpot foretrækker 54% af forbrugerne at se videoindhold fra brands og på sociale medier genererer videoindlæg 1200% flere delinger end tekst- og billedeindlæg tilsammen.
  • Øger konverteringer: Videoindhold øger konverteringer. Undersøgelser viser at 84% af forbrugere er mere tilbøjelige til at foretage køb efter at have set en video. 
  • Forbedre brandgenkendelsen: Med videoindhold kan du opbygge brandbevidsthed og etablerer din virksomhed som brancheleder. Ved at skabe videoindhold der resonerer med din målgruppe, kan du differentierer dig fra dine konkurrenter og øge dit brands genkendelighed på tværs af platforme.

Se mere af vores arbejde her

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde.

Udfyld formularen og du høre fra os inden længe!