fbpx

Fotografering

Ønsker du at benytte fotografi som en del af din visuelle kommunikation? Fotografering er et vigtigt redskab for virksomheder til at præsentere deres produkter, services og brand på en effektiv måde for deres målgruppe.

Udfyld formularen, og du vil høre fra vores team inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.

Virksomheder vi arbejder med

Om os

VINIA Media er et kreativt bureau bosat i København. Vi hjælper virksomheder med at nå deres målgruppe igennem kreative koncepter baseret på indsigter, formidlet gennem video, livestreaming og fotografering.

Professionel fotografering

Du har kun et øjeblik til at fange dine potentielle kunders opmærksomhed – indhold som konverterer er derfor vigtigere end nogle sinde før. 

Play Video

Se eksempler på events, konferencer og produkter vi har fotograferet.

Klik på en af billederne for læse mere om projekterne.

Dansk Erhverv — E-handelsprisen 2023

PreSeed Ventures — Avoiding The Big Crash

TechBBQ — TechBBQ 2022

Angella Invest

Kjær Sommerfeldt — Laurette Petite

Ackermann — Email Expo 2022

“Det har været og er fortsat en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med VINIA Media. CEO, Oliver Rosendal og hans enormt imødekommende, konstruktive, løsningsorienterede, flittige, servicemindede samt ikke mindst socialt intelligente og fagligt stærke hold både leverer og imponerer gang på gang”
Keyvan Thomsen Bamdej, Head of pr & communications, Techbbq
“Jeg var en lidt besværlig kunde med mange forventninger, krav og inputs. Den måde VINIA media håndterede det på, guidede os og ikke altid sagde ja til alt hvad vi ønskede os, betød at vi fik et resultat der var over forventningen. Jeg var meget tilfreds med dem under hele forløbet og projektet, og jeg kan varmt anbefale virksomheden og deres team”
Tomas Zhang Mathiesen, Adm. direktør ejendom.com

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.