fbpx

Projekt

Neglefeber Live-shopping

Om projektet

Forestil dig at forvandle en almindelig shoppingoplevelse til en live begivenhed, der fanger folks opmærksomhed, opmuntrer til deltagelse og hjælper dem med at huske dit brand. Hvis du ikke er bekendt med live shopping, er det ganske enkelt en ny måde at shoppe på online. 

Neglefeber har integreret liveshopping som en central del af deres salgsstrategi. Mens vi har taget os af det tekniske aspekt, herunder præcise kamerateknikker og skræddersyede grafiske løsninger, har Neglefeber kunnet fokusere udelukkende på deres præsentation foran kameraet. Dette har ikke blot optimeret deres live-shoppingoplevelse, men har også frigjort deres ressourcer til at fordybe sig i deres kernekompetencer.

Dato

9. november 2023

Services

Live-shopping

Fordele ved live-shopping

Tryk på videoen for at få et indblik i hvordan et live-shopping event, med VINIA, kan se ud.

Play Video

Bag kameraet

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

Hvorfor skal du overveje live-shopping med VINIA?

Ikke nok med at live-shopping har en positiv påvirkning på dine salgstal, så styrker formatet dit brand, skaber awareness og øger din organiske rækkevidde, mens salget tikker ind. Hvis du indgår i et samarbejde med os, tilbyder vi:

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.