fbpx

Projekt

Nemt, hurtigt, 3byggetilbud.dk

Om projektet

3byggetilbud.dk sparkede 2023 i gang med en stor markedsføringskampagne på både TV, radio og online. Vores mål var at fremhæve 3byggetilbud.dk som det ultimative valg for en fantastisk håndværkeroplevelse.

Kampagnen blev markedsført på blandt andet TV2, Discovery og TV3s kanaler, NOVA, The Voice og Radio 100 og var 3byggetilbuds første kampagne i de 23 år virksomheden har eksisteret.

Dato

Januar 2023

Services

Videoproduktion

Konceptudvikling

3byggetilbud.dk TV-reklame

TV-reklamen kørte på TV3, TV3 Sport, TV3 MAX, TV3 PULS, TV3+, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Kanal 9, Discovery, Eurosport og NGC.

Den lange SoMe version.

Fra marts 2023 rullede en forlænget udgave af den originale tv-reklame ud på skærmen. Denne film strækker sig lidt længere end tv-reklamen og byder på ekstra dybde og dimensioner. En særlig scene trækker tråde til den ikoniske Forrest Gump-film, hvor en mand, med et strejf af genkendelse, deler sin indsigt om valget af en håndværker. Han sammenligner det med at åbne en æske fyldt med chokolader, hvor du aldrig helt ved, hvad du får. I denne situation kan 3byggetilbud.dk træde til og hjælpe med at præsentere tre omhyggeligt udvalgte håndværkere. Og selvfølgelig er det hele nemt og hurtigt at håndtere.

Sponsoreret af 3byggetilbud.dk

Som en del af markedsføringskampagnen har 3byggetilbud.dk valgt at sponsorere TV2-programmet “Til Salg i 100 år”. 3byggetilbud.dks sponsorat vil blive vist på TV2 samt i trailers på TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Charlie, TV2 Sport og TV2 FRI. 

Ny reklamefilm - nemt, hurtigt, 3byggetilbud version 2.

Fra 1. august 2023 rullede en ny version af kampagnen nemt, hurtigt, 3byggetilbud.dk over Discoverys kanaler. Hertil blev der gjordt brug af eksisterende optagelser samt optaget nye scener så budskabet nu lød, at det bedste tidspunkt at indhente tilbud fra en håndværker er lige nu.

Radiospot

Kampagnen som radiospot kunne blandt andet høres på Radio 100, NOVA, The Voice, POP FM, Radio Soft og myRock og havde til formål at frembringe budskabet om at en fremragende håndværkeroplevelse altid begynder med 3byggetilbud.dk. Derfor vil du lytte til korte, sigende lydklip, der illustrerer situationer, hvor det er indlysende, at 3byggetilbud.dk er det bedste valg. Disse lydklip giver dig en fornemmelse af, hvordan vores platform kan hjælpe dig med at finde de rette håndværkere til enhver opgave.

0:00 / 0:00
3byggetilbud.dk radiospot

Nyt radiospot

I takt med at version 2 af 3byggetilbuds tv-reklame rullede over skærmene kunne man igen høre et radiospot fra 3byggetilbud.dk på en lang række radiokanaler. I denne omgang var radiospottet’s budskab, at det bedste tidspunkt at indhente et håndværkertilbud på er lige nu. Og så er det selvfølgelig stadig, nemt og hurtigt når du bruger 3byggetilbud.dk. 

0:00 / 0:00
3byggetilbud.dk radiospot 2

Kampagnens modtagelse

Vores mål med kampagnen var at skabe synlighed om 3byggetilbud.dk. 3byggetilbud ønskede at nå ud til endnu flere danskere og informere dem om muligheden for gratis at indsende deres bygge- eller renoveringsopgaver til 3byggetilbud.dk. 

Reklamerne på TV og i radioen blev lanceret i januar, og havde allerede kort tid efter fået en positiv effekt som resulterede i en stigning af nye opgaver og nye henvendelser fra bygherrer, der havde hørt om 3byggetilbud for første gang gennem kampagnen.

Samtidig har kampagnen øget antallet af besøgende på 3byggetilbuds hjemmeside, samt antallet af henvendelser fra håndværkere, der ønsker at lære mere om 3byggetilbud.dk. “Dette viser, at vores reklamer formår at nå både bygherrer og håndværkere og skabe en interesse og nysgerrighed omkring vores platform.” – 3byggetilbud. 

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.