fbpx

Projekt

TechBBQ 2022

Om projektet

Hvert år i september byder TechBBQ mennesker fra hele verden velkommen til det årlige TechBBQ-topmøde. Arrangementet er designet sådan, at mennesker kan møde innovative og nyskabende startups i økosystemet, diskutere de nyeste trends, netværke i en hyggelig og livlig atmosfære og blive inspireret af indflydelsesrige talere.

VINIA er TechBBQ’s mediepartner for femte år i træk i 2022. Vi samarbejder tæt med arrangørerne for at tilbyde professionelle streamingtjenester til alle scener under arrangementet. Vores opgaver omfatter også produktion af stemningsfilm, testimonials og visuelt materiale, der fanger den unikke stemning og højdepunkterne fra arrangementet.

Dato

September 2022

Services

Livestreaming 

Fotografering

Videoproduktion

TechBBQ 2022 aftermovie

Play Video

Behind the scenes fra eventet

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

TechBBQ testimonial

Vi spurgte Mikkel Bendixsen, Event og Produktionschef i TechBBQ om han ville sætte nogle ord på vores samarbejde og er hvad han sagde.

“Målet må være at lave nogle fede og inspirerende projekter sammen med sine venner. Det synes jeg at vi har fået skabt sammen.”

Play Video

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.