fbpx

Projekt

TechBBQ digital

Om projektet

Hvert år i september byder TechBBQ en stigende mængde af mennesker fra hele verden velkommen til årets TechBBQ summit. Dog var 2020 et år, der krævede en tilpasning. Som mediepartner på TechBBQ gjorde vi det muligt for årets største tech summit at finde sted i en virtuel form, så TechBBQ stadig kunne nå ud til mennesker over hele verden.

I lyset af de udfordringer, som COVID-19-pandemien medførte, var det vigtigt for os at sikre, at TechBBQ kunne opretholde sin globale rækkevidde og fortsætte med at være et vigtigt samlingspunkt for tech-industrien. Som mediepartner arbejdede vi tæt sammen med TechBBQ-teamet for at omstille arrangementet til et virtuelt format, der bevarede essensen af TechBBQ-summit.

Ved at skabe en interaktiv og engagerende virtuel platform gav vi TechBBQ muligheden for at bringe tech-verdenen sammen, selvom vi måtte være adskilt fysisk. Deltagere fra hele verden kunne stadig få adgang til inspirerende taler, deltage i diskussioner om de nyeste trends og netværke med ligesindede tech-entusiaster.

Som mediepartner på TechBBQ var vores ansvar at levere den tekniske infrastruktur og streamingløsninger, der gjorde det muligt for TechBBQ at udfolde sig online. Vi arbejdede hånd i hånd med TechBBQ-teamet for at sikre en problemfri og kvalitetsmæssig livestreamingoplevelse, så deltagerne kunne deltage i begivenheden uden komplikationer.

Dato

September 2020

Services

Livestreaming 

Fotografering

Videoproduktion

TechBBQ digital 2020 stemningsfilm

Play Video

Behind the scenes fra produktionen

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

TechBBQ testimonial

Vi spurgte Mikkel Bendixsen, Event og Produktionschef i TechBBQ om han ville sætte nogle ord på vores samarbejde og her er hvad han sagde.

“Målet må være at lave nogle fede og inspirerende projekter sammen med sine venner. Det synes jeg at vi har fået skabt sammen.”

Play Video

Vil du gerne vide mere?

Om det er et lille projekt eller et langvarigt samarbejde – udfyld formularen og du hører fra os inden længe!

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive tilføjet til vores mailliste, hvor vi sender dig e-mails om os. Ingen spam. Kun værdi. Du kan altid afmelde dig igen.