Hjem  > Live Streaming  > TechBBQ Digital

Vi gav Nordens største fysiske tech-event et nyt format. Sammen med TechBBQ udviklede vi en et digitalt event med 4 live scener, og med mere end 3000 deltagere.

Hvordan ændrer man et fysisk event til et digitalt format?

TechBBQ er Nordens største tech-summit, hvor tusindvis af iværksættere, investorer og tech-entusiaster hvert år mødes – men i 2020 var dette anderledes.
 
I 2020 var det trejde år i streg at vi hjalp TechBBQ med produktion af film og billeder, men da coronasituationen gjorde det umuligt at afholde et fysisk event, så var den store udfordring at gentænke formatet for konferencen. På to måneder hjalp vi derfor TechBBQ med at omdanne deres event, som i 2019 havde over 8.000 deltagere, til et virtuelt event med speakers fra hele verden. Det blev til TechBBQ Digital.

2 event dage og 40 timers streaming

Vi havde fire digitale scener, som blev live-streamet sideløbende under eventets to dage. Vi live streamede sammenlagt i over 40 timer til mere end 2.000 deltagere. Hertil var der også yderligere side-events, som lå i dagene før og efter TechBBQ. Alt blev live-streamet til deltagere verden over.

Alle grafiske animationer i streamen var skræddersyet specielt til eventet, så TechBBQs brand ville fremstå tydeligt hele vejen igennem.

Udover at facilitere live-streamen, så producerede vi to aftermovies, en åbningsfilm, to partnerfilm, lavede marketingmateriale til billetsalget og forevigede det digitale event gennem fotografering. 

Skal vi ringe dig op?

Kontakt

Holbergsgade 26, 2. tv.
1057 København
Tlf.: +45 4058 9939
Mail: kontakt@vinia.dk

Udlejning

Vi udlejer kamera, lyd- og lysudstyr til filmproduktion. Herunder også teleprompter og objektiver. Kontakt os for at høre nærmere.