“Tusinde tak for en monster performance! I var simpelthen alle steder og jeg har kun fået ros for jeres høje service niveau!”

Benjamin Rej Notlev, Head of Partnerships & Business Development

Hvordan producerer man over 100 film og 1000 stillbilleder i løbet af et event på to dage? 

Den udfordring tog vi op til TechBBQ 2019. Med over 8000 deltagere er TechBBQ Skandinaviens største startup-konference. Her bliver de nyeste teknologier inden for alle industrier vist frem, og nogle af verdens mest prominente erhvervsfolk taler på konferencens fire scener. De deltagende ved TechBBQ spænder lige fra startups til investorer, journalister – og sågar det danske og svenske kongelige hof. I 2019 indgik vi igen et partnerskab med TechBBQ om produktion af alt visuelt indhold fra eventet – og det indebærer ikke så lidt. 

TechBBQ Case Gif

Vi stod for film til eventets partnere og sponsorer, mediekits til journalisterne, fotografering, optagelse af taler på scenerne, 360-graders billeder og den officielle aftermovie. Begge dage var vi ni personer i crewet, som arbejdede intenst med alle dele af produktionen.

Vi er nu i gang med forberedelserne til TechBBQ 2020, hvor det hele bliver endnu vildere!

Se vores aftermovie herunder:

Skal vi ringe dig op?

Kontakt

Holbergsgade 26, 2. tv.
1057 København
Tlf.: +45 4058 9939
Mail: kontakt@vinia.dk

Udlejning

Vi udlejer kamera, lyd- og lysudstyr til filmproduktion. Herunder også teleprompter og objektiver. Kontakt os for at høre nærmere.