fbpx

Shopper dine kunder live?

Hvad kan live shopping ud over at skille dig ud, komme tættere på dine kunder og øge dit salg? 🤷‍♀️

Del dette post

Live shopping formatet er ved at overtage markedet og heldigvis hjælper vi allerede flere af vores kunder med at gøre deres live shopping drøm til en realitet 🙌.  

Er du ikke helt up to date på, hvad live shopping er? Så lægger vi ud med en kort forklaring: 


Live shopping er en interaktiv og realtids-shopping oplevelse, hvor brands sælger deres produkter gennem livestreams. Det kan både foregå direkte på virksomhedens egen hjemmeside men også der, hvor dine kunder befinder sig allermest – nemlig på sociale medier 🤳🏼. Live shopping er et nyt trendy e-handelsformat, som kombinerer underholdning og shopping, hvor seerne kan deltage i samtaler, stille spørgsmål og købe produkter direkte fra livestreamen. Særligt er det de begrænsede tilbud, tidsbestemte deals og den engagerende atmosfære, som giver forbrugerne en ekstra oplevelse af brandet. 

Så har vi det på plads ✅.  

 

Men hvad er så fordelene ved live shopping? 🤷‍♀️

Ud over at give dig en måde at skille dig ud på, komme tættere på dine kunder og øge dit salg, har live shopping en masse fordele. Lad os udforske dem nedenfor: 

 

 • Få dine kunder til at engagere sig i din virksomhed 
  Live shopping er som at invitere dine kunder til den mest festlige begivenhed. Da begivenheden foregår live, kan de stille spørgsmål, deltage i sjove diskussioner og virkelig blive en del af oplevelsen. Liveshopping handler ikke udelukkende om salg – det forbinder seerne tættere til dit brand og giver dem en bedre forståelse for dit produkt. 

 

 • Skab et endnu større fællesskab  
  Ved jævnligt at afholde live shopping events, giver du ikke kun dine kunder mulighed for at købe dine produkter, men også for at blive en aktiv del af et fællesskab. Overvej hvad du kan gøre for at styrke denne fællesskabsfølelse yderligere.  

 

 • Boom dine salgstal med live shopping
  Selvfølgelig handler det også om salg – live shopping er som at affyre salgskanonen med stil. Ved at fremlægge dine produkter gennem et interaktivt format, kan du fange opmærksomheden og omdanne nysgerrige besøgende til betalende kunder. Og hos mange e-commerces vil dette over tid blive en stor kommerciel succes 🚀. 

 

 • Se det som en oplevelse for dine kunder 
  Live shopping er som at designe din helt egen brand-oplevelse til dine kunder. Ved at kombinere liveformatet med kreativitet og en legende tilgang, formidler du ikke blot dit budskab, men giver dine kunder mulighed for at opleve den menneskelige side af dit brand. Det er mere end et køb; det er en brandoplevelse, der sætter dit brand i en liga for sig selv 🏆. 

 

Er du klar til at afholde dit første liveshopping event?  

At gå live kræver mod, planlægning og masser af god energi. Plus en struktureret tilgang og en masse teknisk magi. Det er hvorfor vi er her 👋. Lad os endelig høre fra dig, hvis du ønsker at give dine liveshopping events den optimale start.  

Skal vi producere dit næste videoprojekt?

Udfyld formularen og du hører fra os

Find mere inspiration